Maguk renoválták a mentőállomást

Sárvár - A legnagyobb felajánlás 35 tonna aszfalt volt, mások csempét, lambériát, cementet hoztak. Több mint kétszázan segédkeztek a helyi mentőállomás felújtásában. Ma adták át.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Márciusban kezdtek hozzá, és a nemrég végeztek a sárvári mentőállomás felújításával. A dolgozók -  ápolók, orvosok és mentőtisztek - a munkaidejük letelte után nem mentek haza, hanem a mentőorvosi szoba, a raktár, a konyha, a belső terek megújításán dolgoztak. Ebben a helyi vállalkozók, az önkormányzat és az Országos Mentőszolgálat is sokat segített nekik. Megújult a belső tér. Igényes környezetben a munka is jobban megy  Fotó: Benkő Sándor

Az áprilisban megjelent cikkünk nyomán rengeteg felajánlás érkezett a mentőkhöz, sokan alapanyagokat, míg mások két kezük munkáját bocsátották rendelkezésre. A legnagyobb értékű ajándék 35 tonna aszfalt volt, de a kétkezi munkában sem volt hiány. 

A segítség főként Sárvárról és a környékbeli településekről érkezett, de megkeresték őket Zalaegerszegről, sőt még Budapestről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!