Megyei turnén a Jordán-csapat

Szombathely - Hétfőn megkezdődik a Weöres Sándor Színház lendületes, színes, szeretnivaló megyei bérletkampánya. A társulat Jordán Tamás igazgató vezetésével ma délután a szombathelyi HEMO-ban - a színház jelenlegi székhelyén - tartotta meg a bemutatkozó előadás főpróbáját.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hétfőn 18 órakor aztán Répcelakon, a művelődési ház előtti téren nyílik ki először a sok titkot, elszántságot, jókedvet és tehetséget rejtegető fekete varázsdoboz; ott mutatkozik be elsőként a szombathelyi színinövendékekkel  és a Homo  Ludens Zenés Színpad tagjaival kiegészült társulat. 

Elsőként Répcelakon nyílik ki a fekete varázsdoboz Fotók: Benkő Sándor

Szeptember 9-én Vasváron (16.30, Dísztér) és Körmenden (19 óra, sétálóutca), szeptember 10-én Őriszentpéteren (16.30, Fezo-parkoló) és Szentgotthárdon (19 óra, a színháznál), szeptember 11-én Csepregen (16.30, Promenád) és Kőszegen (19 óra, Fő tér 9., szeptember 12-én pedig Celldömölkön (16.30, a KMK előtt) és Sárváron (19 óra,  Nádasdy-vár udvara) hangzik föl a  tábortüzeket idéző, jól ismert, de így még sosem hallott dal, hogy "Végre itt van  a nagy csapat... "

Hát végre itt vannak. Itt vannak, Jordán Tamás direktor és csapata

További részletek a szombati Vas Népében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!