Szépségverseny, közönségdíj: hetedik forduló után

<b>Szombathely</b> - Több, mint tizenháromezer szavazat, tizenkét döntős lány, öt továbbjutó és egy közönségdíj. Számokban tömören így lehet jellemezni szépségversenyünk internetes szavazását. A nyolcadik forduló október 14-ig tart.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A hetedik fordulóban a továbbjutott hat lány közül Devecser Anikóra érkezett a legkevesebb szavazat, így ő nem versenghet tovább a közönségdíjért. Anikónak azonban elkeseredésre semmi oka, hiszen novemberben ott lesz a nagy döntőben, ahol a lányok szakmai zsűri előtt mutathatják meg bájaikat. Ott választjuk meg a szépségkirálynőt, és Vas megye szépe udvarhölgyeit is.

De addig is hátra van még négy forduló a közönségdíjas-szavazásból...

A továbbjutott lányok az eddig megszerzett szavazataikat természetesen most is továbbviszik, így a következő fordulóban sem csupán az dől el, hogy ki esik ki a játékból, hanem az is, hogy ki kapja a legintenzívebben a legtöbb szavazatot. Szavazzanak továbbra is! Voksoljanak az önök által legszebbnek vélt szépségre!

Akikre még lehet voksolni:

Augusztus szépe:  Kocsis Korinna  (17 éves)
Október szépe:  Majcsenicz Kitti  (19 éves)
Január szépe:  Balassa Zita  (17 éves)
Március szépe:  Takács Anna  (18 éves)
Június szépe: Németh Fanny  (16 éves)

Az aktuális forduló október 14-ig tart, mikor is kiderül, hogy ki az az négy lány, aki folytathatja a küzdelmet.


Szavazataikat továbbra is leadhatják, ha a képre kattintanak!

A szavazásról tudni érdemes:

A szavazó-program IP címenként és tizenkét óránként fogad el egy szavazatot. A szavazás menete az alábbiak szerint történik: ötnaponta a legkevesebb voksot kapott lány fotója lekerül az oldalról. Minden egyes kiesés során a továbbjutott lányok az addig megkapott szavazatszámot továbbviszik a játék során. A kiesési szisztéma eredményeképpen az 55. napon már csak egy lány marad a ringben, ő lesz a szépségverseny közönségdíjasa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!