Gyalogosgázolás három zebrán is

<b>Szombathely, Sárvár</b> - Részeg sofőr gázolt a 11-es Huszár úton, gyalogost ütöttek el a Dolgozók útjánál, és a sárvári Kossuth utcában is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Pénteken este a szombathelyi 11-es Huszár út és az Eperjes utca kereszteződésében lévő zebrán egy ittas férfi vezette Suzuki elütötte a neki balról jobbra haladó gyalogost, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőr jogosítványát az intézkedő rendőrök bevonták, büntetőeljárást indítottak ellene.

Nem sokkal ezután Szombathelyen egy hölgy a Dolgozók útja és a Liget utca kereszteződésében kijelölt zebrán nem adott elsőbbséget a neki jobbról balra haladó gyalogosnak, és elütötte. A gyalogos itt megúszta könnyebb sérülésekkel. Az okozó ellen szabálysértési eljárás indult.

Péntek délután Sárváron is gyalogost gázoltak. Egy sótonyi férfi Skodájával nem adta meg az elsőbbséget a Kossuth tér 7. szám előtt kiépített gyalogátkelőhelyen egy zsennyei férfinek. Szerencsére nem sérült meg senki, az ügyben szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!