Korinnát emlékplakettel lepte meg a jákfai képviselő-testület

<b>Jákfa</b> - A Vas Népe szépségversenyének győztesét, <em>Kocsis Korinnát</em> lakhelyén köszöntötték a képviselőtestület tagjai. Az önkormányzat egy emlékplakettel is meglepte a csinos lányt.

Takács Gábor

A jákfai hivatalban Téttry Kálmán polgármester elmondta, hogy izgalommal kísérte végig szépségversenyünk közel egy évét. Amikor pedig lapunk közölte, hogy Korinna lett Vas Megye szépe, másnap egy sárvári értekezleten több környékbeli település elöljárója is gratulált a polgármesternek. 

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy községünkben ilyen csinos lányok élnek. Remélem, hogy Jákfa hírnevét a sikereivel tovább öregbíti majd Korinna - emelte ki Téttry Kálmán. 

Majd dr. Holló András jegyzővel és Fodorné Császár Évával, a képviselőtestület tagjával egy ajándékcsomagot és egy emlékplakettet adtak át a csinos lánynak. Ezután a polgármester leemelte a polcról a falu Krónikáját, amelynek utolsó lapjait a Korinnáról szóló újságcikkek töltik meg, legfrissebb bejegyzés a könyvben pedig a Miss Tini Hungaryról szóló tudósításunk.  - Remélem, hogy a következő években még sok-sok cikk kerül ide Korinnáról  - tette hozzá a polgármester. Ezután következett a pezsgőbontás és a koccintás. 

Vas Megye szépe a téli szünet nagy részét Jákfán tölti a családjával.  Májusban érettségizem és már most elkezdtem a felkészülést, ezekben a hónapokban a tanulás a legfontosabb számomra  mondta a csinos lány.
 


A polgármester mutatja Korinnának a róla szóló újságcikkeket  Fotó: Benkő Sándor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!