Szilveszter-kupa: sorsolások, eredmények a honlapunkon (képgalériával)

<b>Szombathely</b> - A HVSE munkacsarnokában az öregfiúk küzdelmeivel elkezdődött a huszonharmadik Szilveszter-kupa hagyományos labdarúgótorna. A profi csapatok mérkőzéseinek sorsolásáról, eredményeiről, góllövőiről folyamatosan beszámolunk.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A hagyományos Szilveszter-kupa teremtornát a megyeszékhelyen december 27-30. között a Haladás VSE munkacsarnokában és az Arena Savariában rendezik meg. Ma délelőtt két csoportban nyolc öregfiúkcsapat  küzdelmeivel elkezdődtek a mérkőzések. 

December 28-án, vasárnap 9 órakor már a profi kategória rajtol, és mindjárt rangadóval  nyitnak. Az idén rangos tornát nyert  Loki Bau a Falco Interpapírral mérkőzik. 

Az 15 fős csapatokban a külföldi és a honi bajnokságban szereplő játékosok az NB II-ig bezárólag korlátlan számban játszhatnak. Az élvonalbeli (NB I-es) labdarúgókból csapatonként három nevezhető, akik egy időben a pályán is lehetnek. A csapatlétszám 12 fő, a játékidő a csoportselejtezőben 2x10 perc, a döntő 2x15.

A döntő helyszíne december 30-án az Arena Savaria lesz. 

www.tudositas.hu/szilveszterkupa2008 linkre kattintva a négynapos labdarúgótorna eredményeiről elsőként értesülhet! 

Klikkeljen ide képgalériánk eléréséhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!