Tücsi volt a nyerő a Pókerarcban

<b>Budapest, Szombathely</b> - Jól blöffölt, majd kiválóan játszott Aryee Claudia Dedei - barátainak csak Tücsi - , aki az RTL Klub kvízműsorának kedd esti adásában több, mint félmillió forintot zsebelt be.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az RTL Klub hétfőtől  újra műsorra tűzte az egyik legsikeresebb vetélkedőjét, a Pókerarcot. Ebben a kvízműsorban  nem a tudás a legfontosabb. A gyors felfogás, az idegek és a dörzsöltség játékában az viszi el a főnyereményt, aki a legügyesebben tud blöffölni. A feleletválasztós vetélkedő valójában a magabiztosságot teszteli: aki el tudja hitetni játékostársaival, hogy ő a legokosabb, neki van a legnagyobb rálátása a dolgokra, az akkor is nyerhet, ha valójában ez nem is így van.

A 22 éves Aryee Claudia Dedei (Tücsi) Ghanából származik, de  Szombathelyen nőtt fel. A  budapesti Üzleti  Kommunikációs Főiskolán diplomázott, jelenleg   PR asszisztensként dolgozik, a jövőben is kommunikációval szeretne foglalkozni.   



Tücsi a műsorban is remekül kommunikált Fotók: RTL Klub

- Egyik ismerősöm nevezett be a játékba, eddig még soha semmilyen kvízműsorban sem szerepeltem - meséli a csinos lány. 

- Egyetlen próbajátékra hívtak be, ahol a műsor készítői arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire tudunk blöffölni. Egy igaz és egy hamis állítást kellett magunkról mondani, a játékostársaknak pedig ki kellett találniuk, melyik takarja a valóságot. Annyira jól sikerült a blöfföm, hogy a casting után hamarosan  közölték velem, bejutottam a 36 játékos közé. 



A castingról a jól blöffölők kerülhettek a képernyőre

Tücsi egyedül érkezett a játék felvételére, még a családjának sem árulta el, hogy részt vesz a kvízműsorban. A  vetélkedő nagyon jó hangulatban telt, egyáltalán nem izgult a felvétel közben.  A negyedik kör végén nyomta meg a pánikgombot, mert úgy gondolta, ő tudta a legkevesebb választ, ezért ő az utolsó a sorban. Utólag kiderült, nem neki kellett volna kiszállnia a játékból. Nem bánkódik, nagyon örül a 675 ezer forintos nyereménynek. Még nem tudja, hogy mire fogja költeni.    



A ghanai származású szombathelyi lány szerint a két showmester, Vágó és Sebestyén jól megférnek egymás mellett

A Pókerarc két műsorvezetője, Vágó István és Sebestyén Balázs remekül kiegészíti egymást: a kvízmesterek legnagyobbika elsősorban a bölcsességet és a rutint, míg Balázs a fanyar humort és jókedvet szállítja a stúdióba. Tücsi számára mindkét televíziós személyiség azt nyújtotta, amit várt tőlük. Vágó István közvetlenségén, kedvességén viszont meglepődött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!