A No Thanx énekese, Erik otthonosan mozgott a konyhában (sok képpel)

<b>Szentpéterfa, Budapest</b> - Fűszeres csevapcsicsa, dióbundában sült csirkemell és palacsinta került az asztalra a Hal a tortán adásában. Erik szerelme, <em>Kiss Orsi</em> (Kisó) segítségével a horvát konyha rejtelmeibe kalauzolta a tévénézőket.

Takács Gábor

A No Thanx frontembere, Erik a menüt édesanyjával közösen állította össze, horvát ételeket főzött, amiket korábban otthon már csinált, így nem volt új a feladat, csupán arra kellett figyelnie, hogy minden tökéletesre sikerüljön.  




- Kedvesem segített nekem mindenben. Nagyon igyekeztem, hogy olyan menü álljon össze, ami mindenkinek ízlik. Azt hiszem, sikerült finom ételekkel meglepni a többieket - mesélte Erik. A vacsorát a budapesti nagynénémnél készítettük, és az egyik kedvenc éttermemben tálaltuk  - tette hozzá az énekes. 



Az aperitif horvát pálinka és fűszeres csevapcsicsa volt. Főételként dióbundában sült csirkemell-filét és cserépedényben sült disznó- és csirkehúst petrezselymes burgonyával és zöldségkörettel tálalt fel. Végül palacsinta került az asztalra, bár Kustánczi Lia korábban kicsit megdézsmálta a tölteléknek valót, de így is jutott a többieknek.



Erik a palacsintát mogyorókrémmel és banánkarikákkal töltötte. Az este közös tánccal zárult, természetesen horvát zenére. A talpalávalót az énekes szentpéterfai tamburás barátai szolgáltatták. 



- Nagyon jó hangulatban telt a vacsora, ezúttal is Ihos József volt a mókamester, mint azt várni lehetett  - emlékezett vissza az énekes.



Fotók: Hal a tortán

A No Thanx zenekarról szólva Erik megemlítette, hogy ebben az évben egy új lemezzel mindenképpen szeretnének kijönni. A következő hónapokban pedig a koncertekre fektetik a hangsúlyt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!