Férjhez megy Savaria Szépe

<b>Randers</b> - Tavaly előtt nyáron <em>Nagy Enikőt</em> választották Savaria Szépének. A csinos szombathelyi lány közben Dániába költözött, szakított a szépségiparral és a nyáron férjhez megy.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Enikő tavaly júniusa óta Dániában él párjával, Halász Gáborral. 

- Tanulni jöttem az északi országba. Randersben a Danish Business Academyba járok turizmus és idegenforgalom szakra. Gáborral az iskoláról tartott tájékoztatón ismerkedtem meg, azonnal szerelmesek lettünk. 

A tizenkilenc éves szépség elmondja, nem volt könnyű a beilleszkedés Dániába, de édesanyja tartja benne a lelket, amikor nehéz időszakai vannak. A legnagyobb problémát Enikőnek a több ezer kilométeres távolság jelenti a családjától.





Azt is elmeséli, hogy amikor összeköltöztek Gáborral, felhagyott a szépségiparral. 

- A Miss Hungary döntője volt az utolsó verseny, amin még részt vettem – teszi hozzá. 



Elárulja, nyáron házasodni készül, ezért már nem is tartja valószínűnek, hogy később újrakezdené a modellkedést. A szépségipar hiányzik ugyan Enikőnek, de az anyaszerepet már jobban élvezné. 

- Az eljegyzésünk telelésük alatt Párizsban történt, de a családnak a bejelentésre már Magyarországon, karácsony éjjelén, édesapám megkérdezése után került sor – ossza meg az élményeit.



Hozzáteszi, hogy a polgári esküvőt jobbnak találták mindenki elől elzárva, csak egy nagyon kis körben megtartani, így ezen a szülők és testvérek lesznek majd jelen. 

- A legnagyobb meglepetésemre a Savaria Szépe verseny után megerősödött baráti kapcsolatom Rákóczi Enikővel tartósnak bizonyult. Hazalátogatásaimkor útjaink keresztezték egymást. Így nem volt nehéz döntés tanút választanom. Az esküvőt Szombathelyen tervezzük, de Gábor kőszegi, így az is lehet, hogy a kisvárosban tartjuk – újságolja Enikő.



Arra is kitér, hogy az északi embereket nagyon ridegnek találják, ezért nyár után költözni szeretnének Dániából. Szóba jöhet Németország, Ausztria, Anglia, Skócia, de Magyarországra nem térnek vissza. 

- Nagyon nehéz egy olyan országban élni, amelyiknek a nyelvét nem beszéljük, hiába tudnak sokan angolul. Az új állomásunkon majd a szállodaiparban szeretnék elhelyezkedni – meséli Enikő, akit nyáron már Halász Gábornénak szólíthatunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!