Fürdőbál a szeremesek napján

<b>Bükfürdő</b> - Immáron tizenhatodik alkalommal rendezték meg a bükfürdői Konferencia-központban a fürdőbált, amely az elmúlt több mint másfél évtizedben a vasi farsangi időszak egyik legrangosabb eseményévé nőtte ki magát, melyen idén a magyar turizmus országos vezetői is jelen voltak.

Erős D. Zoltán

A mulatság elején köszöntőt mondó Kovács Ferenc,  a megyei  közgyűlés  elnöke így a bálozók körében  üdvözölhette  Kovács Miklós turisztikai szakállamtitkárt, Rónai  Ivánt, a Magyar  Turizmus Zrt.  vezérigazgatóját, valamint dr.  Budai Zoltánt,  korábbi turisztikai  helyettes  államtitkárt is. 

Míg Horváth Lajos  Bük polgármestere arról beszélt, hogy  minden feltétel adott egy jó mulatsághoz, s úgy vélte, a nehéz időszakban is   kell egy kis időt szakítani   a kikapcsolódásra, addig  dr. Németh István, a   Magyar Fürdőszövetség  elnöke, a Büki Gyógyfürdő Zrt. elnök-vezérigazgatója arra hívta fel  bálozók figyelmét, hogy ezúttal  a Bálint nap  külön hangsúlyt ad az idei rendezvénynek. 


Nem csak vasiak báloztak, országos vendégek is érkeztek

A szerelmesek napjára eső mulatság a korábbi évek gyakorlatától eltérően nem külön táncbemutatóra és   egy sztárvendégre épült a program,  az est  lebonyolítását  - a vendégek  fogadásán, a nyitótáncon, a főműsort  jelentő gengszter show-án át  a tombola- árusítást, valamint  a sorsolást -   egy budapesti  produkciós iroda vállalta fel.  A fő attrakció a  gengszterek  és  gengszternők  műsora volt, mellyel a múlt század  a múlt század első felének Amerikáját és Budapestjét idézték, ám  ténykedésük miatt  nem  volt szükség  dr.  Halmosi Zsolt   vasi rendőrfőkapitány , illetve dr. Fejes Péter Veszprém  megyei  főügyész  fellépésére. 


Jó hangulaban telt az este


A fürdőbál  „hivatalos” zenekara  a nagykanizsai Helios a jórészt a  hatvanas-hetvenes évek  magyar és külföldi slágereire épülő  programjával  ezúttal is remek hangulatot  teremtett, s mókásan sikerültek  a régi idők  fürdőzéseire emlékeztető fotók.    A játék sem maradt:   most azt kellett megsaccolni, mekkora súlyt nyom egy 4,5 literes pezsgő. A  hatvanas-hetvenes évek srágeleire mindenki ropta
Fotók: Szenkovits Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!