Megint bravúr

<b>Szombathely </b> - Az elmúlt héten a listavezető Rákoshegy, most a második helyen álló Rákoskert gárdáját fektette két vállra a Horváth TK NB I-es női tekecsapata.

Gergácz Zoltán

Horváth TK: Vajda 522, Polgár 508, Takácsné 484, Tóth R. 503, Szöllősi 533, Tóth H. 473. Edző: Horváth Gyula.

Rákoskert: Horváth J. 463, Hamar 437, Hermann 454, Matula 472, Kopornokyné 540, Sajerman 476. Edző: Sitkei Jánosné.

A szezont a listavezető Rákoshegy lelépésével (8:0) remekül kezdő hazaiak a maródi Gerinét és Dénesnét is kénytelenek voltak nélkülözni. Ennek ellenére remekül indítottak a tabella második helyezettje ellen. A két pont mellett 130 fa előny- re tettek szert. A folytatásban Takácsné ugyan több ütött fája ellenére is alulmaradt Hermannal szemben, ám a fakülönbség tovább nőtt. A finisben már csak a gólarány volt kérdéses. S amit a sors - illetve az új szabály - elvett Takácsnétól, azt Tóth Henriettének visszaszolgáltatta: gyengébb faeredménye ellenére több szettponttal ő nyert. Így alakult ki a 6:2-es eredmény, ami azt is jelentette, hogy a vasi gárda az előkelő második helyre lépett előre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!