Szívbeteg a 26 éves csinos műsorvezető-modell, Dukai Regina!

<b>Szombathely</b> - Dukai Regina legutóbbi fellépése előtt rosszul lett, s csak egy homeopátiás szernek köszönheti, hogy láthatta őt a Palace Café közönsége. Amúgy imádja a füstölt csülköt, saját albumának számait már kevésbé. Még ilyet!

Farkas Eszter

Huszonhat éves, de szinte mindent elért amiről egy fiatal lány álmodhat: címlapfotók, lemezek, elismerések.  Dukai Regina a Szombathelyi divatbál háziasszonya volt. 

Regina először a TV2 Kifutó című műsorában tűnt fel 1999-ben, majd két évvel később az év arca lett. Ezt követően sikert sikerre halmozott. Az aranyszívű énekesnőként emlegetett lány, volt: ezüstlány, reklámarc, Miss Popstar szépség. 

Jelenleg a kereskedelmi csatornák műsorainak egyik közkedvelt szereplője, de mindemellett énekel, modellkedik és divatot teremt (tervez) is. 



Dukai Regina jól titkolta fellépés előtti rosszullétét Fotók: Wolf Ferenc

- Elég rosszul indult az este, mivel van egy komoly szívbetegségem, és útközben rosszul lettem. Amint Szombathelyre értem, befutottam az egyik gyógyszertárba, és vásároltam egy homeopátiás szert, amitől javult z állapotom. Ilyenkor azért megpróbálom magam összeszedni, és a maximumot nyújtani a közönségnek. Mindenesetre így is jól éreztem magam a divatbálon - így Dukai Regina.

Regina valóban elbűvölte a publikumot, és senki sem vette észre, hogy milyen komoly problémával küzd. A közönség örömére három dalt is elénekelt kedvenc előadóitól. Mint elmondta saját albumának számait azért nem énekli fellépésein, mert nem igazán kedveli ezeket a nótákat.

- Az első lemezemet nagyon gyorsan kellett elkészítenem. Kevés beleszólásom volt abba például, hogy milyen legyen például a hangszerelés. Ezért inkább azoknak az előadóknak a számait énekelem, akiket szeretek. Egyik nagy kedvencem Christina Aguleira, tőle a Hurt -öt adtam elő a bálon.



Aguleirától a Hurt nagy kedvence a csinos előadónak
 
Regina amellett, hogy énekesnőként, és az est háziasszonyaként szerepelt a divatbálon, szakmai szemszögből is nézte a kifutón sétáló modelleket. 

- Nagyon szépek voltak a lányok. Nem igazán értem viszont azt, hogy miért kell ilyen koreográfiákat csinálni egy-egy bemutatóra. Rengeteg divatbemutatón voltam már, a munkám része a divat, ezért a televízióban is sokszor nézem neves tervezők kollekcióinak bemutatóit. Ott sem táncolnak a lányok. Ezt leszámítva tetszett a bál.

Az énekes, modell lány szívbetegsége ellenére remek formában van. Gyönyörű alakja, csodás bőre, minden férfi szívet elvarázsol. 

Vajon mi a titka? 

Regina nem veti meg a jó ételeket, szeret enni. Imádja a finom füstös csülköt. Nem igazán figyel étkezésére. Szerinte a legfontosabb az, hogy az ember mindig annyit egyen, amennyi jól esik az adott pillanatban. 

Vigyáz magára, ezért időt szakít arra, hogy ha sokat dolgozik, akkor is jusson ideje a pihenésre és a szerelmére. Azonban a 2009-es év is tartogat számára elég sok tennivalót. Hamarosan bemutatja tavaszi ruhakollekcióját, és rengeteg fellépése van az idei évben. Az, hogy mikor látogat el hozzánk legközelebb, még nem tudni, de a modell szívesen jön.

Kapcsolódó rovataink: 

Bulvár

PartyZóna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!