Vavra Péter az idény végéig Sopronban játszik

<b>Körmend</b> - A decemberben térdműtéten áteső <em>Vavra Péter</em> az NB I/B nyugati csoportjában szereplő Soproni MAFC-NYME-be igazolt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A center jobbtérdét december 4-én műtötték, akkor még úgy tűnt, hogy február közepén újrakezdheti az edzéseket, márciusban pedig már bajnokin is pályára léphet. 

A teljes felépülése azonban csúszik, ezért Vavra Péter úgy döntött, hogy Sopronban szerepel az idény végéig, amennyiben az egészsége engedi.

- Korábban a SMAFC-ban négy évet játszottam, jó viszonyban vagyok a csapat vezetőségével. Felajánlották, hogy segítik a viszatérésem: elég egy-két edzésre eljárnom, s ha bírom a terhelést, akkor mérkőzéseken is beszállók. Nem tagadom, hiányzik már a meccs hangulat, jó lenne újra pályára lépni. Persze nem akarok semmit sem elsietni, de bízom benne, hogy minden jól alakul, és akkor a következő szezontól talán visszatérhetek Körmendre - mondta Vavra Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!