Hihetetlen! A szombathelyi szupermarket Las Vegasba fizette vissza a sör árát

Szombathely, Las Vegas - Egy amerikai olvasónk jelezte még hetekkel ezelőtt, hogy az egyik szupermarketben számlázási hibát észlelt. A probléma a napokban megoldódott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

B. Tóth Elemér szomorú családi esemény kapcsán látogatott Szombathelyre, majd itteni tartózkodása során több mindent vásárolt az egyik szupermarketben. Számlát kapott, fizetett, pár nap múlva hazautazott Las Vegasba. Otthon vette észre, hogy a kért és kapott sörmennyiség többszörösét számlázták le, így egy üveg nedű több mint ezer forintjába került. Ekkor írt lapunknak, és mi utánajártunk  annak, mi történhetett. 

A cég helyi illetékesei készségesnek bizonyultak, jelezték: központjukba továbbítják a panaszos kérelmét, az e-mailen is becsatolt számlát. Ez meg is történt. 

A vizsgálatot a cég lefolytatta, és arra az eredményre jutott, hogy panaszosunk kifogása jogos volt. B. Tóth Elemér a napokban újabb e-mailt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben a következő áll: "Nagyon szépen köszönöm a segítséget a szupermarketi számla-ügyben. Visszatérítették a különbözetet a számláról! Még egyszer hála és köszönet a Vas Népének!" B. Tóth Elemér, Las Vegas, USA.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!