Siófok-Haladás: sorsdöntő Vörös-gól a 92. percben

Siófok - Kevés híján ráfizetett Kenesei kihagyott tizenegyesére a Haladás focicsapata a Balaton-partján, a meccs ugyanis a 91. percig 0:0-ra állt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Több kihagyott zöld-fehér helyzet, egy elrontott Kenesei-büntető, és két veszélyesnek mondható hazai lehetőség, nagyjából így foglalható össze az első félidő krónikája. Fordulás után egy ideig a Siófok kezdeményezett többet, de a hajrában feljavult a Haladás, beszorította a hazaiakat, s mikor már mindenki lemondott a három pontról, jött Vörös, és Milinte rossz öklözése után a kapuba préselte a labdát. 

Részletes online tudósításunkért kattintson ide!

BFC Siófok-Szombathelyi Haladás 0:1 (0:0) - Siófok, 400 nézõ, NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szilasi.

Siófok: Milinte - Tusori, Hegedűs, Sütõ, Horváth G. - Kogler (Koós, 69. p.), Nagy L., Eugene (Andruskó, 72. p.), Ivancsics - Bojtor (Njdodo, 46. p.), Magasföldi. Vezetõedzõ: Aczél Zoltán.

Haladás: Rózsa - Csontos, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Rajos, Molnár, Vörös - Oross (Andorka, 69. p.), Kenesei, Sipos. Vezetõedzõ: Csertõi Aurél.

Gólszerző: Vörös a 92. percben.

További eredmények: ZTE-Honvéd 1:1, Nyíregyháza-Kecskemét 3:3, Fehérvár-REAC 4:0, Paks-MTK 0:1, Győr-Kaposvár 1:1. A Diósgyőr-Vasas meccset vasárnap (17.30) játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!