Szalai Evelin lett Répce szépe (képgalériával)

Répcelak - A negyedik Répce szépe versenyen a korona az enesei Szalai Evelin fejére került. A Vas Népe különdíját pedig a Kenyeriből érkező Kovács Barbara nyerte meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A negyedik  Répce szépe versenyen  idén tizenöt lány indult. Többségüknek a szombat esti volt  életük első fellépése a kifutón, ettől függetlenül nagyszerű produkcióval örvendeztették meg a szép számmal megjelent érdeklődőket és családtagokat. 

A  Répcelak környéki lányokat a rendezvény elején a két műsorvezető, lapunk szépségversenyének döntőse,  Takács Anna, valamint Szép Dániel  mutatta be. Közben a szépségeket egyesével felvonulva,  utcai ruhájukban csodálhattuk meg.  Majd a tizenöt versenyzőt fürdőruhában láthattuk, végül pedig koktélruhában léptek    színpadra.  A megszokott szépségversenyektől eltértően  az indulók  ének és  tánctudásukat is megmutatták a közönségnek.




A lányok táncos produkcióval is elkápráztatták a közönséget.

Ezután következett a vacsora, majd  az est legizgalmasabb pillanata: a színvonalas  verseny végeredményéről  három  különálló zsűri döntött. A királynőt a szakmai, a második helyezettet a szponzorokból, vállalkozókból álló grémium, míg a harmadik  helyezettet  a répcelaki és  környező helységek polgármestereinek együttese választotta meg. 



Hosszas tanakodás után a korona az enesei Szalai Evelin fejére került 



Udvarhölgyei a győri Stefanits Franciska (jobb szélen) és a kapuvári  Patyi Bettina lettek (bal oldalon)  Fotók: Benkő Sándor

Az eredmény kihirdetése után a versenyzők édesapjukat kérték fel egy táncra, ekkor néhány lánynál eltörött a mécses, a szép arcokról a   sminket egy-egy könnycsepp mosta le. Két tánc között a  boldog királynő  elmondta, remekül érezte magát a versenyen, és nagyon örül, hogy sokan támogatták.  A nyertesnek  a helyszínen szurkolt a rábapatonai országos és világbajnok  Bolero Táncsoport, melynek Evelin is a tagja. Az est során a táncosok  színvonalas és lelkes produkcióval  szórakoztatták a közönséget. 

Evelin több különdíjat kapott, ezek között szerepel egy portfóliófotózás is, amelyet nagyon vár már a szépségkirálynő.  Hozzátette,  csak titkon számított az elsőségre. 

Talán azért nyertem, mert nem izgultam, végig próbáltam magamat adni  emelte ki a királynő.   Még nem tudja, hogy a jövőben a szépségiparban akar-e dolgozni,  most még a tanulás az első számára. 



A Vas Népe különdíjasa Kovács Barbara

A verseny után Csizmadia Renáta, Csanádi Beáta és Varga Kálmán, a Répce szépe szervezői elmondták, a  lányok  a három hónapos  felkészülés alatt  egy csapattá kovácsolódtak, egymást segítve készültek. A próbákon barátságok is szövődtek köztük. 

A rendezvény hajnalig tartó bulival zárult. Nem pihenhetett sokat a királynő, mert tegnap délután  a Répcelak-Lipót NB III-as labdarúgó mérkőzésen ő végezte el  a kezdőrúgást.
 
A döntőről készült képgalériánkhoz kattintson a képekre, vagy ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!