A Forma-1 bűvöletében: értékes ajándékot nyert a cáki lány

Szombathely - Csütörtök délután vette át nyereményét az F1Csatorna weboldalon indított tippjáték első fordulójának nyertese. A Vas megyei lány gyerekkora óta követi a Forma1 minden mozzanatát.

Garai Antal 'Atom'

A Pannon Lapok Társasága gondozásában, nemrégiben elindított www.f1csatorna.hu tippjátékának első fordulója lezárult. A  szerencsés nyertese Tóth Enikő lett Cákról, aki egy Lewis Hamilton világbajnoki sapkát vehetett át a Vas Népe szerkesztőségében. Az értékes nyereményt Kelemen Attila, az F1 Csatorna főszerkesztője adta át.



Fotó: Benkő Sándor

Enikő már kislány kora óta követi a Forma-1 történéseit: "Ha tehetem, egy futamot sem hagyok ki, nagyon szeretem ezt a sportot, mindig is elbűvölt. Kedvenc pilótám Kimi Raikkönen, a csapatom pedig a McLaren-Mercedes. Nagyon tetszik az F1 Csatorna weboldal, a Vas Népében láttam a hirdetését, s amikor megnéztem lenyűgözött, hogy mennyire naprakész és milyen jól átfogja az eseményeket. Nekem a képregény rovat a kedvencem, de az egész oldalt folyamatosan nézem, mert közel áll hozzám a stílusa, laza és könnyed"  - mondta el Enikő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!