Topok, szoknyák és nyuszilányok a Fő téren (képriport)

Szombathely - Egyre többen járnak-kelnek lenge öltözetben a tavasz beköszöntével. Ledobja magáról ruháit a város, újra előkerülnek a szoknyák s velük együtt a téli álomból a női lábak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Talán nem általánosítunk rosszul, ha azt mondjuk, hogy az őszi-téli hónapokat utálják legjobban a férfiak. Na nem a falevelek gereblyézése és a hólapátolás miatt... Leginkább azért, mert ilyenkor elbújnak a női karok, köldökök és lábak, s tavaszig mondhatni vadászni kell tekintetünkkel egy-egy kivillanó bokára vagy vállra...
Ellenben tavasszal...



A jó idő beköszöntével sokan hagyják a fogason a kabátot - Fotó: Atom

A múlt héten kisütött a nap, beköszöntött a tavasz, így minden tér és park élettel lett teli. A Fő téri szökőkút és környéke randevúhellyé, vagy a délutáni családi séták egyik célpontjává válik.



A Fő tér és a szökőkút környéke kedvelt randevúhellyé válik a jó időben

Tömött padokkal teli, topokban és szoknyákban gazdag közösségi terekké válik a város, ahol alkalom adtán, a Húsvét közeledtével még Nyuszilányok is feltűnnek.



A Fő téren nyuszilányok osztogatták hétfőn a csokitojást

Tekintse meg a Fő tér életképeiből készült galériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!