Frontális ütközés Szombathelyen: nyolc sérült - egy rendőrautó is az árokba borult! (fotókkal)

Szombathely - Vasárnap hajnalban a Körmendi úton, a Sabaria Cipőgyár előtt két személygépkocsi frontálisan ütközött. A karambolban öten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó jármű sofőrje kábítószer hatása alatt vezetett. A rossz címre irányított járőrautó pedig árokba borult.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy autós a Körmendi úton az általa elfogyasztott gyógyszerek, alkohol és kábítószer hatása alatt, a volt Sabaria Cipőgyár előtti kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, a  menetirány szerinti bal oldalra csúszott, ahol frontálisan, fékezés nélkül nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő zalacsébi lakos által vezetett személygépkocsinak. 



A balesetet okozó Opel egyik utasát életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, a gépkocsiban még ketten könnyebben megsérültek. Úgy tudjuk, hogy a kétszemélyes kisteherautó csomagterében egy részeg fiatal feküdt, ő sérült meg életveszélyesen.



 A vétlen Fordban szórakozni induló fiatalok közül négyen súlyosan, egy utas pedig könnyebben megsérült.



A helyszínre siető rendőröknek a feltehetően ittas állapotban lévő bejelentő tévesen adta meg a baleset helyét.  A járőr a Külső Nárai úton, a Király Sportlétesítmény környékén megcsúszott gépkocsijával és az árokba borult. Az autót vezető rendőr karcolások nélkül megúszta a balesetet.



 A Külső Nárai úton megcsúszott a Skoda



Tavaly áprilisban Szombathelyen egy rendőrautó a Gyöngyös patakban állt fejre.

Fotók: Wolf Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!