Megfojtottak egy magyar férfit Malajziában

Kuala Lumpur - Gyilkosság áldozata lett a múlt héten Malajzia fővárosában a British Airways légitársaság egy magyar alkalmazottja, Bernáth László, derült ki a Malay Mail című újság internetes kiadásából.

Az Olvasó

A tájékoztatás szerint az ügyben letartóztattak hét pakisztánit, egy nyolcadik társukat még keresik. Az eset még május 5-én történt.
    
A 26 éves férfit múlt kedden éjszaka találták meg Kuala Lumpurban, a belvárosi Novotel szálló huszadik emeletén lévő szobájában. Összekötözve feküdt az ágyában, megfojtották. Nem ő volt az első külföldi, akit meggyilkoltak a városban, tavaly szeptemberben egy holland állampolgárt találtak holtan az egyik helyi hotel fürdőszobájában. 



A Novotel egyik kétágyas szobája

Bernáth Lászlót kedves fiatalembernek és remek kollégának tartották a malajziai újság honlapján a halálhírről beszámoló írás kommentezői, volt munkatársai, akiket sokkolt a férfi meggyilkolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!