Terjed az agresszió: tűzvizsgálóra támadt a részeg nő, megütötte a buszsofőrt az utas

VN - A gyermeke által okozott tűz körülményeit vizsgálókra támadt egy nő Tiszaeszláron, akit megbilincselve állítottak elő a rendőrségre. A Vértes Volán Tata és Tatabánya közötti járatán pedig az utas ököllel megütötte az őt jegyváltásra figyelmeztető autóbuszvezetőt.

MTI

A Nyíregyházához közeli Tiszaeszláron szombaton egy fészerben gyufával játszó 9 éves kisfiú okozott tüzet, amit a tűzoltók fékeztek meg, megakadályozva, hogy a lángok a szomszédos lakóházra átterjedjenek - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.
    
Hozzátette: a helyszíni szemle során ittas állapotban megjelent a gyermek anyja és agresszív magatartással, fenyegetőzéssel akadályozta a szakemberek munkáját. A nő többszöri felszólításra sem hagyta abban cselekményét, ezért megbilincselték és előállították a rendőrségre.

A szóvivő arra is kitért, hogy az adatgyűjtés során kiderült: amíg a nő élettársával iszogatott, három gyermekét nem először hagyta felügyelet nélkül. Ezért a rendőrség kiskorú veszélyeztetés miatt a gyermekjóléti szolgálatot értesítette.

Megverték a Vértes Volán autóbuszvezetőjét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!