Újabb korona került Korinna fejére! (képgaléria a Királynő döntőjéről, videó)

Budapest – Óriási sikert ért el Vas Megye Szépe <em>Kocsis Korinna</em>. A Magyarország Szépe választáson a jákfai lány csütörtökön késő este először elhódította A Királynő közönségdíját, majd a Miss Earth Hungary, az ország harmadik legszebb lánya címet is megszerezte.

Takács Gábor

A Királynő 2009 megmérettetésre több mint kétezer nevezés érkezett, végül 800 jelöltet hívtak be a kétnapos előválogatásra, ahonnan 80 versenyző jutott a középdöntőbe. Majd következett a kiválasztott 24 lánynak a kéthetes felkészítő tábor. A sportnapon mi is meglátogattuk a három vasi döntőst, Aryee Claudiát, Kovács Nórát és Kocsis Korinnát, akik csütörtök este az RTL Klubon élőben közvetített döntőbe is bekerültek. 



A gála házigazdái Ördög Nóra és Hajós András voltak. A közel hatórás műsorban a lányok nemcsak szépségükről győzték meg a közönséget, hanem bebizonyították azt is, hogy profi tánckarként sincs szégyenkeznivalójuk. Három produkcióban mutatták meg tehetségüket hétfős csoportokban. 



Először Szabó Kimmel Tamással, a Made in Hungária sztárjával lejtettek erotikus táncot a lányok, Claudia teljes átéléssel mozgott a színpadon, míg a másik csoportban Korinnát földre szállt angyal képében láthattuk egy romantikus előadásban. A harmadik műsorszámban pedig Nóri energikus pomponos koreográfiát táncolt az Anti Fitness Club fiútagjaival.


 
Aztán elérkezett az est egyik fénypontja, a szépségek bikiniben léptek a kifutóra. Majd a betétszámok után fekete estélyiben jelentek meg a lányok a színpadon. Ezután a 12 tagú zsűri  soraiban többek közt Stohl András és Dobó Kata színészekkel, Ungár Anikó bűvésszel  hét lányt kiválasztott, akik tovább folytathatták a küzdelmet A Királynő 2009 címért. A döntéshozók különböző szempontok alapján pontozták a lányokat, pontjaikat összesítve alakult ki a végeredmény. 

A gyönyörű hetes fogatban ott volt a Vas Népe szépségversenyének győztese, Kocsis Korinna is. A lányoknak egy urnából kihúzott kérdésre kellett válaszolniuk, ezt követte az eredményhirdetés.



Hajós András először A Királynő 2009 közönségdíjasát, Korinnát szólította a színpadra. Pár perccel később ismét a jákfai lány került a kamerák kereszttüzébe, ugyanis Polgár Krisztina, a tavalyi Miss Earth Hungary győztese fejére tette a Magyarország harmadik legszebb lányának járó koronát. Korinna a Fülöp-szigeteken, Manilában képviselheti majd Magyarországot a világversenyen.



Korinna (2.) Magyarország harmadik legszebb lánya és közönségdíjas lett  

Második helyezett és a Miss Universe Hungary 2009 cím nyertese, Budai Zsuzsa a Bahamákra utazhat el a világversenyre. A Miss World Hungary 2009 győztese, Serdült Orsi pedig a dél-afrikai Johannesburgban képvesi hazánkat. 

- A célom az volt, hogy az első hét közé bekerüljek, így a közönségdíjat és a Miss Earth Hungary címet óriási sikernek tartom. A következő napokban kipihenem magam, aztán készülök a szóbeli érettségire - mesélte az eredményhirdetés után Korinna.  

Pantl Péter, a CKM magazin főszerkesztője tagja volt a Vas Népe szépségválasztás zsűrijének, aki a csütörtöki királynőválasztás ítészei között is ott ült. Péter szerint a jákfai lány még most is kicsit megilletődött, a versenyen pedig Korinnának minden adottsága megvan ahhoz, ami kell egy szépségkirálynőnek. 

Hatalmas fejlődést vett észre a csinos lányon: sokat javult a színpadi mozgása, tapasztaltabbá, érettebbé vált, szebb lett a járása és a mosolya, gyönyörű az alakja, ezért nem is érti, hogy miért van megszeppenve a színpadon. Főleg a magabiztosságát kellene edzeni, és nem ártana, ha a szerény lányhoz még egy kicsi huncutság is párosulna  emelte ki Pantl Péter.



A döntő után a huszonegy szépség limuzinba szállt, és egy közös bulizással vezették le a hosszú este fáradalmait.  Fotók: Benkő Sándor


A döntőről készült képgaléria megtekintéséhez kattintson ide, vagy a fotókra!

Videó Kocsis Korinnáról a Vas Megye Szépe döntőjéről!

A felvételeket ifj. Burkon László és Szabó Endre készítette. 

Olvassa el eszventura blogbejegyzését Korinnáról és Maniláról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!