Az "amstetteni rém" lánya beleszerett a testőrébe

Budapest/Bécs - Testőrébe szerelmes és vele is él Elisabeth Fritzl, az amstetteni rémként emlegetett és életfogytig tartó börtönre ítélt Josef Fritzl 42 éves lánya, akit apja 24 éven át tartott fogva egy földalatti pincében, és hét gyermeket nemzett neki.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az osztrák sajtóban csak Thomas W.-ként emlegetett férfi hónapokat töltött Elisabeth és gyermekei mellett annak a biztonsági cégnek az alkalmazottjaként, amely a családra ügyelt. 

"Valóban egy pár lettek - idézi forrását az Österreich bulvárlap. - Mindenki látta, hogy (Elisabeth) kezdettől fogva mennyire biztonságban érzi magát mellette". 

A sajtó értesülése szerint a kapcsolat új erőt adott a szörnyű szenvedéseken átment nőnek, aki mostanában vezetni tanul, és továbbra is terápiára jár, hogy megbirkózzon a poszttraumás stresszel. A pár állítólag a felső-ausztriai Pergben telepedett le, de azt egyelőre nem tudni, hogy Elisabeth gyerekei is velük laknak-e.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!