Relaunch-kampány: Horváth Ferenc és Horváth Péter nyert iPodot

Körkép - Véget ért lapunk Relaunch elnevezésű nyereményjátéka, és gazdára talált a két iPod is. A két szerencsés nyertes a héten már át is vehette nyereményét a szerkesztőségünkben.

Maróthy Andrea

Még május hetedikén indult el a Pannon Lapok Társaságának Relaunch kampányához kapcsolódó, elsősorban fiataloknak szóló nyereményjátéka négy dunántúli - Vas, Zala, Fejér és Veszprém - megyében. A játékban részt vevőknek csupán lapunk weboldalára, a www.vasnepe.hu-ra kellett ellátogatniuk, ahol egy rövid, a nyomtatott újsághoz kapcsolódó kérdőív kitöltésével nagy eséllyel indulhattak a megnyerhető két iPod egyikéért. Játékunk célja egyrészt az volt, hogy fiatal olvasóink érdeklődési körét, valamint megújult lapunkról alkotott véleményét megismerjük. A nyereményjátékban részt vevők megismerkedhettek a folyamatosan frissülő és egyre interaktívabbá váló online újsággal is. Amennyiben a játékosok még nem voltak a napilap előfizetői, a nyereményjátékunk végéig megyei hírpoltálunkon keresztül 20 százalékos kedvezménnyel igényelhették meg az újságot.

A Relaunch játék május 22-én véget ért, és a sorsolás után mind a négy megyében gazdára talált egy darab 1 GB-os, valamint egy darab 2 GB-os iPod. Természetesen Vas megyében is kiosztottuk az ajándékokat. Egy körmendi és egy szombathelyi olvasónk vehette át a héten Széll Kálmán utcai szerkesztőségünkben a nyereményét.

Horváth Ferenc körmendi lakos többnyire az újságárusoknál szerzi be a lapot. Gépésztechnikusnak tanult. Jelenleg munkát keres, ezért a hirdetésekkel kezdi az újságolvasást, de szívesen olvassa a közéletről szóló írásokat.

- Kedvelem a Vas Népét, sok érdekes, helyi hírt olvashatok benne. Tetszik a lap online változata is. Naprakésznek és változatosnak találom. Gyakran olvasgatom az interneten megjelent híreket is, sőt a nyereményjátékról is a hírportálon keresztül értesültem. Sok minden érdekel, de főleg a helyi aktualitásokról szóló cikkeket kedvelem. Az újságból értesülhetek a megyei programokról, illetve nyomon követhetem a sporteseményeket is. Az új mellékletek színessé teszik a lapot, számos újdonságot, haszos információkat nyújtanak az olvasóknak. A kedvencem a Lóerő melléklet, mivel kedvelem az autókat. Most az egyetlen hobbim a két, iker kisfiam. Velük töltöm az időm nagy részét - mesélte az 1 GB-os iPod nyertese.

Horváth Péter, szombathelyi nyertesünk is sokszor böngészi az online oldalt. - Elsősorban a legfrissebb helyi híreket és a sporttal, azon belül pedig a focival kapcsolatos írásokat olvasom el. Tetszik, hogy a portálon mindig azonnal értesülhetek a legújabb sporteseményekről. Gyakran olvasom a nyomtatott újságot is. Elégedett vagyok vele, szívesen lapozgatom a híroldalakat és a sportot. Mivel a szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, nagyon örülnék neki, ha töb-bet olvashatnék a koncertekről és egyéb szabadidős rendezvényekről. Jó ötletnek tartnám, ha egy zenével kapcsolatos mellékletet is elindítanának. Úgy gondolom, nagyon sok fiatalt érdekelne egy zenei élettel foglalkozó oldal. Ezzel még színesebbé válhatna a napilap - nyilatkozta Horváth Péter, aki egy faipari szerszámokat gyártó, német tulajdonú cégnél dolgozik a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!