Szerelmi bánat? Toronyház tetején lazított a szomorú fiú

Celldömölk - Szerencsésen végződött egy szerelmi konfliktus: a fiú önként lejött a toronyház tetejéről. Az illetőt az ügyeletes orvos megvizsgálta, és a pszichiátriai osztályra beutalta.

Angyal László

Ha valaki hétfőn későn este felnézett volna  a kisváros  toronyházának tetejére, meglepődve láthatta volna, hogy odafent, a szédítő magasban egy fiú lábát lógatva üldögél. A veszélyes mutatványnak volt előzménye: egy szerelmi  ügy. Az érzelmi konfliktus másik szereplője, a lány  vélhetően érzett némi lelkiismeretfurdalást, mert  ő volt az, aki a helyi rendőrök figyelmét felhívta a hajmeresztő helyzetre.  

Kovács József, Celldömölk rendőrkapitánya lapunknak elmondta, hogy a  járőrök azonnal a helyszínre siettek, és a toronyház  tetején elbeszélgettek a 21 éves helybeli fiatalemberrel. Az illető tagadta, hogy a késő esti órákban öngyilkossági szándékkal ment volna  fel  a magasba, azt viszont elmondta: szerelmi bánata van, és ivott is néhány sört. Később a járőrök kérését teljesítette, és elhagyta a tetőt.

A  városi  kapitány  hozzátette: a különös eset miatt értesítették az ügyeletes orvost, aki megvizsgálta a fiatalembert, és a pszichiátria osztályra beutalta őt.

Egyébként nem  először történt meg, hogy valaki felment  a toronyház tetejére, ami nem ütközik nehézségbe, mivel nincs lezárva a tetőre vezető ajtó. Néhány éve  tragédia is történt: valaki a mélybe vetette magát. Az öngyilkossággal kapcsolatban sok mendemonda kapott szárnyra, ám bűncselekményre utaló jelet nem talált  a rendőri vizsgálat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!