Fertő-tó szépe: a szombathelyi egyetemen tanult a második helyezett Martina

Szombathely, Sopron- A Fertő-tó szépe választáson közel száz lány mutatta meg bájait a zsűrinek. A felnőttek mezőnyében második helyen végzett a soproni <em>Maráczi Martina</em>, aki a szombathelyi egyetemen tanult.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Fertő-tó szépe versenyen második helyezettje a soproni Maráczi Martina lett, aki korábban Szombathelyen tanult. - Már egész kicsi koromtól fogva a soproni Zeneiskolába jártam, szinte majdnem előbb megtanultam olvasni a kottát és írni a hangjegyeket, mint a rendes betűket. Mindig is nagyon érdekelt a művészet - mesélte a húszéves lány. 




Martina tizenhárom évet zongorázott, majd négy évig basszusgitározott. - Sopronban érettségiztem, ezután továbbtanultam a Szombathelyen a Savaria Egyetemi Központba, ahol egy évet végeztem el. Ugyanis közben egy remek ügyintézői álláslehetőséget kaptam. Ezért megszakítottam a tanulmányaimat, de a mai napig zenélek-zongozárom, gitározom, és énekelgetek a szabadidőmben - emelte ki a fekete szépség. 



Fotók: Free Faces 

Szabadidejében nagyokat sétál az erdőben, itt mindig megfigyeli az állatokat, és hazaérve megörökíti, amit látott.  - Így rajzoltam már hatalmas erdős-szarvasos képeket, és apró gyíkocskákat -mondta Martina.

A szépségiparra áttérve kiemeli, egy pesti modellügynökség egy éve kereste meg, hogy castingot szerveznek. - Régóta érdekelt már a modellkedés. Elmentem a válogatóra, később nagyon örültem amikor kaptam a telefonhívást, hogy beválogattak, és felvételt nyertem. Sokmindent megtanultam a szépségiparról, portfólióm is készült. A múlt szombati Miss Fertő-tó szépe verseny volt az eddigi legnagyobb szépségversenyem. Nagyon boldog vagyok, hogy a felnőtt kategóriában II. helyezést értem el - újságolta boldogan.  



Fotó: kisalfold.hu
 
A Fertő-tó szépe versenyen a lányok tini kategóriában 14-17 év és felnőtt kategóriában 18-23 éves korig indulhattak. Az öttagú zsűri szakmai elnöke a tavalyi Miss Sopron győztese, Fodróczy Manuéla volt.

Eredmények:

A Tini kategória királynője a 15 éves fertőrákosi Breithofer Barbara, az udvarhölgyek a II. helyezett soproni Lőrinczy Lili, valamint a III. helyezett soproni Harsányi Hajnalka.

Felnőtt kategóriában a 22 éves nemeskéri Schrantz Hajnalka a királynő, az udvarhölgyek a II. helyezett soproni Maráczi Martina és a III. helyezett soproni Molnár Tímea.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!