Füredi Anna-bál: budapesti diáklány a bál szépe (fotóval)

Balatonfüred - Farkas Viktória 18 éves budapesti gimnazistát választották a 184. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé, a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján - tájékoztatta Cserép László, a füredi önkormányzat kulturális osztályvezetője vasárnap az MTI-t.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A bálkirálynő első udvarhölgyének a 18 éves, budapesti egyetemista Balogh Annát, második udvarhölgyének pedig a 17 éves, balatonfüredi gimnazista Hinger Nikolettet választották - mondta az osztályvezető. Hozzátette: a bálkirálynő értékes herendi vázát és aranyalmát kapott, a Duna Televízió pedig egyiptomi utazással jutalmazta. Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát vehettek át.

Cserép László tájékoztatása szerint a Kiss Ernő-díjat - amely annak a személyiségnek jár, aki sokat tett és tesz Balatonfüred kultúrájáért, szellemi életéért -, idén Szőcs Géza költő kapta. 

A 184. Anna-bált szombaton este Kósa Lajos, Debrecen polgármestere nyitotta meg. A nagy múltú balatoni mulatságban ezúttal is telt ház volt, több mint négyszázan szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében; a vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett felfedezni.



A balatonfüredi Hinger Nikolett, a második udvarhölgy (b), a budapesti Farkas Viktória bálkirálynő (k) és a szintén budapesti Balogh Anna első udvarhölgy mosolyog a balatonfüredi Anna Grand Hotelben megrendezett Anna-bálon.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!