Kitéptek a falból egy pénzkiadó automatát Dévaványán

Békéscsaba - Kitéptek a falból egy pénzkiadó automatát ismeretlen tettesek és elmenekültek zsákmányukkal a Békés megyei Dévaványán szerdára virradó éjszaka - közölte az MTI-vel a rendőrség.

MTI

Az Árpád utcai OTP-fiók előterében elhelyezett automatát eddig ismeretlen módszerrel tépték ki a helyéről, majd a tettesek egy sötét színű, rendszám nélküli Volkswagen Passat típusú személyautóval menekültek el a helyszínről. 
    
A rendőrség vizsgálja a rablás körülményeit, és nagy erőkel keresi a tetteseket - tájékoztatta Virág Zsuzsánna, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.


Rendőrök a nyomokat rögzítik, miután kitéptek a falból egy pénzkiadó automatát ismeretlen tettesek és elmenekültek zsákmányukkal a Békés megyei Dévaványán a hajnali órákban. Az Árpád utcai OTP-fiók előterében elhelyezett automatát eddig ismeretlen módszerrel tépték ki a helyéről, majd a tettesek egy  rendszám nélküli személyautóval menekültek el a helyszínről. MTI Fotó: Donka Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!