Túl a barátságon: válik a meleg pingvinpár, egyikük becsajozott - videóval

San Fransisco, USA - Hat éve élt együtt két meleg hím pingvin, amikor feltűnt a színen egy frissen megözvegyült nőstény, aki belerondított kapcsolatukba. Az állati szerelmi háromszögből verekedés is lett, a gondozóknak azóta figyelni kell, az egyedül maradt hím összeomlott, mint Michael Douglas.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A San Fransisco-i állatkertben él Harry és Pepper, a két hím pingvin szép lassan túljutott a barátságon, és hat éve egymásba szeretett. Az egymásra talált pingvinek története természetesen bejárta a világsajtót, így az állatkert egyik legfőbb látványossága lett a meleg páros, akiktől még a Délisark jege is felolvadt volna. Nemrégiben e harmónikus kapcsolat véget ért, feltűnt a színen Linda, majd egyenesbe téve Harry ferde érdeklődését megszerezte magának az eltévedt hímet. Ők közösen készülnek Harryvel a vedlési időszakra, már egy fészekben laknak.



Harry és Pepper régen, ma már Harry egy Linda nevű pingvinlánnyal fészkel

Pepper, a hoppon maradt hősszerelmes egyszer megtámadta a turbékoló párt, de az állatkerti gondozók gyorsan közbeavatkoztak, s azóta folyamatosan figyelik az édes helyett keserű hármast, hogy nehogy újabb balhé kerekedjen ki a szerelmi háromszögből. Pepper egyelőre naphosszat szomorkodik. Linda sem egy szent szerelmes kisasszony, előző élettársa Fig, csak pár hete távozott el az örök jégmezőkre, s máris új barátot talált magának. Úgy látszik a gyász nem igazán az erőssége.

Tekintse meg videón Harryt és Peppert:



Hogy miképp sikerült Lindának elvarázsolni a másik csapatban játszó Harry-t, azt nem tudni, de Pepper emiatt teljesen maga alatt van. Azon sem lepődnénk meg, hogyha elhagyná az állatkertet és felcsapna zongoristának egy cirkuszban, idővel akár Elton John előzenekara is lehetne, ha addig a híres Sir Elton nem veszi magához a megkeseredett állatot.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!