Napi román baleset: kisbusz szakította át a szalagkorlátot az M7-esen, tíz sérült

Kaposvár - Tízen sérültek meg abban a balesetben, amely csütörtök hajnalban történt az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Hollád térségében

MTI

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese Koncz András tájékoztatása szerint a baleset fél négykor történt. 

A román kisbusz, amelyben tízen utaztak - feltehetően vendégmunkások - , átszakította a két forgalmi sávot elválasztó szalagkorlátot és a Budapest felé vezető pálya belső sávjában állt meg. A balesetben hárman súlyosan, heten könnyebben megsérültek. Őket a nagykanizsai és a marcali kórházba szállították. 

Mint arról az ügyeletes beszámolt, két utast feszítővágóval kellett kiszabadítani. Ebben a marcali és keszthelyi tűzoltók segítettek. A második sérültet félhatkor tudták átadni a mentőknek. 

A baleset helyszínén a Nagykanizsa felé vezető oldalon teljes szélességében lezárták az autópályát, a főváros felé vezető oldalon a leállósávban haladhattak a járművek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!