Dráma! Belehalt égési sérüléseibe a sárvári műszakvezető

Sárvár - Pénteken késő este a győri kórházban meghalt az a műszakvezető férfi, akire augusztus 25-én a Sága Foods egyik csarnokában 25 liternyi 200 Celsius fokos olaj fröccsent.

Takács Gábor

Korábban megírtuk, hogy a Sága Foods sárvári üzemében a panírozó üzem műszakvezetője a forró fáradt olaj két tároló tartály közötti átpumpálása közben életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

A férfit életveszélyes égési sérülésekkel mentőhelikopterrel a győri Petz Aladár kórházba szállították. A dolgozók ezután véradást szerveztek a műtétek sora előtt álló kollégának, itt 120-an nyújtottak segítő kezet.

Úgy tudjuk, hogy a baleset után a férfi állapota fokozatosan javult, majd múlt csütörtökön rosszabbul lett, ekkor már egy tervezett műtétet elhalasztottak, a beteg pedig pénteken este elhunyt.

 A Sága Foods Zrt.-től érdeklődésünkre a következő sajtóközleményt kaptuk:

„A SáGa Foods Zrt., Magyarország egyik vezető baromfifeldolgozója sajnálattal közli, hogy pénteken késő este egy győri kórházban meghalt az a SáGa alkalmazott, aki augusztus 25-én súlyos égési sérüléseket szerzett egy üzemi baleset során. A vállalat szóvivője kijelentette: „A társaság Igazgatóságát és minden dolgozóját megrendítette az eset és mindannyian messzemenően átérzik a család és a barátok fájdalmát. A vállalat azonnali és teljes körű vizsgálatot indított a baleset okának kiderítése érdekében, melynek során teljes mértékben együttműködik az illetékes hatóságokkal.” 

Ebben az esztendőben eddig hárman haltak meg munkahelyi balesetben Vas megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!