XI. Joskar-Ola Napok Gáspár Lacival, Szikora Róberttel és a Gidákkal

Szombathely - Tizenegyedik alkalommal adott otthont a Mikes Kelemen utcai sportpálya és környéke a Joskar-Ola Napoknak az elmúlt hétvégén. Az idő kegyes volt a szervezőkhöz, így nem volt semmi akadálya a lakótelepi örömködésnek. Sztárvendégekben sem volt hiány, szombaton Gáspár Laci, vasárnap az R-Go lépett fel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A mára egész komoly méreteket öltött hétvégi rendezvény idén is bővelkedett a programokban, a rendezők tényleg kitettek magukért. A hagyományoknak megfelelően már szombaton koradélelőtt ébresztőt fújt az Ifjúsági Fúvószenekar, majd olyan programokkal folytatódott a "lakótelepi búcsú", mint a kispályás labdarúgó torna, valamint a bográcsfőzőverseny.



A Salsa Manes Tánccsoport bemutatója - képgalária Fotók: Bonyhádi Zoltán

A délutáni salsa bemutatóra még szerényebb számban látogattak ki az érdeklődők, azonban estére folyamatosan duzzadt a tömeg. A szombat egyik leginkább várt eseményének a Megasztárból megismert aranyhangú basszusgitáros Gáspár Laci koncertje bizonyult. Hangból, hangerőből, illetve csápoló rajongókból sem volt hiány.



A megasztáros Gáspár Laci - képgaléria

A vasárnap sem szűkölködött az eseményekben: az előző napon is helyet kapó fúvós ébresztő, valamint a futball torna mellett műsoron voltak - a teljesség igénye nélkül - a gyerekprogramok, a kutyaszépségverseny, illetve az erősemberek versenye is. A XI. Joskar-Ola Napok záróakkordját Szikora Róbert csapatának, az R-Go-nak köszönhettük, majd a már megszokott látványos tüzijáték után végre újra elcsendesedhetett a környék.



A Joskar-Ola Napokat az R-Go koncertje zárta - képgaléria

A XI. Joskar-Ola Napokon készült képgalériáért kattintson a képre, vagy ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!