A kis Sziszit holnap megműtik - A család rengeteg adományt és 400 ezer forintot kapott

Perenye, Budapest - Holnap harmadszor műtik a 8 éves perenyei kisfiút, Sziszit, akiről szeptember 11-én közöltünk cikket. Kértük olvasóinkat, segítsék anyagilag a családot. Megtették. Köszönjük.

Némethy Mária

- Teljesen meg vagyunk rémülve, nagyon rosszak a kilátások  suttogja- Tengelits Rolandné Erzsi, Sziszi édesanyja.  Úgy volt, hogy a jövő héten lesz a műtét, de négy hét alatt a 2 centis daganat  4,5 centissé nőtt. Állítólag áttét is van. Bognár professzor Budapestre jön műteni.

Erzsi sír. Elszorul a torkom, egy idő után mégis rákérdezek: a  pénzhiány (is)  változatlanul nyomja a vállukat? -Felemelő tapasztalatokat gyűjtöttünk. Szíven ütött az emberek jósága. Rengetegen megmozdultak  a kisfiunkért. Volt, aki 500 forintot küldött, de kaptunk 40 ezret is. Legutóbb Zalából egy idős bácsi 2 ezer forintot küldött. Iskola gyűjtött pénzt, imakörök, 400 ezer forint jött  össze a számlán. Személyesen hoztak hozzánk étkezési jegyet, egy táska élelmiszert, szentelt vizet Máriacellből, az ampullagyártól egy jó televíziót kaptak a fiúk. Nem is sejtettem, hogy ennyi ember megmozdul. Azt sem, hogy egyetlen gazdag sincs közöttük. A szívem fölött őrzöm egy szombathelyi anyuka levelét, mert bátorít: az ő kislányának is agydaganata volt, felgyógyult. Jaj, csak így lenne az édes kisfiammal is! Hálásan köszönünk mindent. Nagyon kérem, gondoljanak ránk pénteken reggel fél 8-tól! Segít - mondta az aggódó édesanya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!