Babos Gábor is elbúcsúzott Koemantól

A dánok elleni szerdai világbajnoki selejtezőn védett utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Babos Gábor, a 34 éves kapus remek teljesítménnyel búcsúzott.

MTI

- Már korábban megbeszéltem a kapitánnyal, hogy ha kijutunk a vb-re, akkor az pályafutásom megkoronázása lesz, sajnos nem sikerült, így most jött el a búcsú ideje. Kívánok az egész csapatnak sok sikert - idézte a 26-szoros válogatott Babos szavait a magyar szövetség honlapja. A holland Nijmegen csapatában védő kapust Erwin Koeman szövetségi kapitány négy év szünet után hívta meg a válogatottba.

Szerdán nagy meglepetésre a dánok elleni összecsapás előtt nem sokkal Gera Zoltán is jelezte, nem szeretne a jövőben válogatott lenni, miután elkésett egy megbeszélésről, s a kispadon sem kapott helyet.
 
Erwin Koeman a találkozót követően maximális elismerését fejezte ki játékosainak, hangsúlyozva: bebizonyosodott, hogy ha mindenki szívvel-lélekkel küzd, akkor mindig van esély a győzelemre. 
 - A jövőt illetően ennek a találkozónak erőt kell adnia. Ezzel a tudattal, a koppenhágai tapasztalatokkal felvértezve kell nekivágni majd a legközelebbi sorozatnak, az Európa-bajnoki selejtezőnek és akkor a továbbjutás sem marad el - mondta Koeman.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!