Kiegyenesítette a körforgalmat a Skoda - ittas vezetés egy könnyű sérülttel

Lagziból tartott hazafelé egy Skoda Fabia sofőrje, amikor Szombathelyen a Körmendi út Szent Gellért utcai körforgalmánál megcsúszott és nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A sofőrnél ittasságot állapítottak meg a rendőrök, sérült női utasát a mentők kórházba szállították.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hajnali fél kettőkor egy lagzi utáni hazaúton megcsúszott, majd a körforgalmat kiegyenesítve egy útjába kerülő villanyoszlopnak vágódott egy fehér színű Skoda Fabia típusú személygépkocsi a Körmendi út és a Szent Gellért utca kereszteződésénél Szombathelyen.

A Fabia sofőrje azt állította a rendőröknek, hogy  autója műszaki hibája miatt történt a baleset. Kiderült azonban, hogy a férfi alkoholt fogyasztva ült a volán mögé. A rendőrök megszondáztatták, majd a vérvétel eredménye is azt mutatta, hogy ittasan vezetett. Vezetői engedélyét elvették.

A baleset során női utasa könnyebben sérült, őt a mentők a Szombathelyi Kórház Balesetsebészeti Ambulanciájára szállították. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A szombat esti eső miatt valóban csúszóssá váltak az utak, de az alkohol sem segített a baleset elkerülésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!