NB III.: futballhorror Bükön, a 89. és 92. percben kapituláltak a piros-fehérek

Körkép - A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjának 9. fordulójában a Körmend ellen a Celldömölk megszerezte első győzelmét. Peches körülmények között kaptak ki a bükiek.

Pum András

NB II., Bakony-csoport, 9. forduló

Celldömölk-Körmend FC-Boldizsár Trans 2:1 (0:0). - Celldömölk, 300 néző, vezette
: Hofbauer.
Celldömölk: TÓTH J. -  Ambrus, GYŐRVÁRI, BORSOS, GYÖRKÖS - BABICS, Baranyai (Sebestyén), Szilágyi, SÜLE - GAÁL (Ifj. Csákvári), Velencei (Németh J.). Edző: Csákvári Zsolt.
Körmend: Marton - NAGY II. K., Csenterics, BOZÓKI, Németh Z. - Kovács Sz., Sárközi (Szolyák), NIKSZ, Varga G. - Nagy I. K., Németh B. Edző: Ifj. Molnár Károly.
Az eseménytelen első félidőt követően szünet után felpörögtek az események, élvezetes meccs kerekedett. A hátrányba került Körmend támadott, a celli kontrákban viszont gólveszélyesek voltak. - Gólszerzők: Németh J. a 46., Gaál a 49., illetve Niksz az 51. percben.  Kiállítva: Ambrus 53., Kovács Sz. a 83. percben. - Ifi: Körmend-Celldömölk 3:1.
Csákvári Zsolt: - Végre megtört a jég.
Ifj. Molnár Károly: -  Igaz, hogy nem a legsportszerűbb keretek között kaptunk ki, de a vereségért egy négy perces rövidzárlat miatt magunkat okolhatjuk.

Répcelak-Veszprém 1:3 (1:1). -  Répcelak, 200 néző, vezette: Ferencz.
Répcelak: Heinrich - ULRICH, KISS Z., VARGA G., Szandi - Bujtás (Széles), Csordás (Szabó R.), Bellovics, Takács P. (Imre)  -Tamási, Takács Sz. Edző: Tóth Zsolt.
Az első negyedórában jobban játszó Veszprém a félidő közepén szerzett vezetést, ám a magukra találó vasiak hamar egyenlítettek. Szünet után is a vendégek kezdtek jobban, előnyhöz jutottak, a répcelakiak már csak futottak az eredmény után. - Gólszerzők: Takács Sz. a 24., illetve Pálfi a 21., Kalcsó az 58., Tatai a 89. percben. - Ifi: Veszprém-Répcelak 9:0. 
Tóth Zsolt: - Védekezésben és támadásban is sokat hibáztunk.

Haladás II.-Csesztreg 4:1 (2:0). - Szombathely, 300 néző, vezette: Wenczel.
Haladás II.: Mursits - TAR, Nagy, JAGODICS, Farkas - Szakály (Szvoboda), Horváth D., MOLNÁR Z. - GYURJÁN, Kalász (Bezdi), Szalai R. (Szalai Á.) Edző: Máté Csaba.
Az első félidőben a jól játszó hazaiak megérdemelten jutottak kétgólos előnyhöz. Szünet után a hajrában szápített a Csesztreg, a vasiak azonban megrázták magukat és biztosan nyertek. - Gólszerzők: Gyurján a 22., Kalász a 26., Horváth D. a 85., Tar a 92., illetve Miszori a 76. percben.
Máté Csaba: -  A meccs összképe alapján reális eredmény született, annak ellenére is, hogy a második félidőben voltak nehezebb periódusaink.

Sárvár-Lipót 0:2 (0:1). -  Sárvár, 150 néző, vezette
: Molnár.
Sárvár: Szakos - Balassa, Horváth, Varga, Szigeti (Gosztolya) - Szabó, Máthé, Vajda, Vadász (Keveházi) - Borsi (Varga G.), Szalay. Edző: Németh József.
A gyenge színvonalú első játékrészben szerencsés körülmények között szerzett vezetést a Lipót. A második félidőben ugyan több veszélyes támadást is vezetett a Sárvár, de egy buta kiállítás végleg megpecsételte a sorsát. - Gólszerzők: Burkus a 12., Dömötör a 75. percben. - Kiállítva: Keveházi az 58. percben.
Németh József: - Gyenge játékkal nem érdemeltünk pontot. 


Bük-Motim TE 1:2 (1:0). - Bük, 100 néző, vezette: Balogh.
Bük: Pikács - NÉMETH, Stef, MÁTÉ, Mester - Guttmann (Feigl), Kander, BALIKÓ, SZABÓ A. (Rus) - Molnár T., VÖRÖS.  Edző: Takács Gábor.
A hazaiak két kapufát lőttek, emellett egy büntetőt is elhibáztak, ez pedig megbosszulta magát. - Gólszerzők: Máté a 4., illetve Tóth N. a 89., és a 93. percben. - Ifi: MotimBük 1:2.
Takács Gábor: - Nem érdemeltünk vereséget, a futball olykor igazságtalan játék.
További eredmények: Badacsonytomaj-Pápa II. 2:2, Soproni VSE-Csorna 1:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!