Újabb tulajdonos Körmenden: a Fortress is beszáll

A MJUS-Körmend kosárlabdacsapatának két héten belül új tulajdonosa lehet Szabó-Forrai Zsolt személyében, aki a Fortress Insurance & Investment Company igazgatója.

zaol.hu

Az előző idény végén távozott a körmendi kosárlabdacsapat tulajdonosa, az Sz+Sz csoport, mely 2007 októberében vette át az új Körmendi Kosárlabda Club Kft. irányítását, és az elmúlt két szezonban a régi Basketball Körmend Sport Kft-vel közösen működtette a csapatot. A nyáron a piros-feketék vezetősége kemény munkával kutatott az új tulajdonos után, akivel hosszú tárgyalássorozat után sikerült megegyezni. A szerda esti szurkolói ankéton a drukkerek már találkoztak is Szabó-Forrai Zsolttal, bár a szerződések aláírása még várat magára.

- A tulajdonos a Fortress Insurance & Investment Company igazgatója, Szabó-Forrai Zsolt lesz, remélhetőleg a megállapodásunk hosszú távra szól - tudtuk meg Csák Tamástól, a körmendi csapatvezetőtől. - Az új tulajdonos alakítja a költségvetését, az edzővel és a csapatvezetővel közösen a játékoskeretet, de ami a legfontosabb, az összes meglévő tartozást is átvállalja. Az ügyvédek egyelőre dolgoznak a papírokon, a szerződések aláírására két héten belül megtörténhet. Szabó-Forrai Zsolt a Basketball Körmend Sport Kft-ét vette át, ugyanis ez rendelkezik az indulási joggal, és ezzel is neveztünk a bajnokságra. A Körmendi Kosárlabda Club Kft. a továbbiakban nem vesz részt a csapat működtetésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!