Egészséghét Szombathelyen

A tizennegyedik egészséghét kezdődött szombaton délelőtt Szombathelyen az MSH-ban, ahol többnyire ingyenes szűrővizsgálatokkal, étrendtanácsokkal és az alternatív gyógyítás módszereinek bemutatójával várják az érdeklődőket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az országos egészséghét házigazdája idén Szombathely, az eseményt a város polgármestere, dr. Ipkovich György üdvözölte megnyitójában.

Az egészséghét az évek során szép lassan kinőtte magát és a városházát, idén már a tágasabb, több érdeklődőt befogadni képes Művelődési és Sportház (MSH) szolgál helyszínül.

Szombaton délelőtt jobbára az idősebb korosztály tagjait láttuk az MSH-ba érkezni, természetesen nekik is nagyon örülnek a szervezők, akik azonban nem csinálnak titkot abból, hogy a napi hajtásban őrlődő fiatalabb korosztályt is szívesen látnák a szűréseken.

Ezek többnyire ingyenesek, lehetőség van táplálkozási tanácsokat kérni, és belepillantani az alternatív gyógyítás rejtelmeibe is.

Az MSH-ban szombaton estig várnak mindenkit, akinek fontos az egészsége, a tematikus hét hétfőtől több helyszínen számos más programot is kínál majd a látogatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!