Fidesz-KDNP: 2006 után 2010-ben is lesznek közös jelöltek

A jobboldal nem változtat: a jövő évi országgyűlési választásokon a 2006-os jelöltjei indulnak Vasban.

Angyal László

Ugyan még néhány hetet várnunk kell arra, hogy hivatalosan is bejelentsék a jobboldal vasi országgyűlési képviselő-jelöltjeit, ám információink szerint nem várható nagy meglepetés. Az elmúlt hetekben minden  választókerületben megtörténtek a fideszes csoportgyűlések, ezeken úgy határoztak, hogy a győztes csapaton ne változtass elv alapján a 2006-os jelölteket ajánlják a párt december 12-én összeülő országos választmányának.

Ennek érdekessége, hogy a Vas megyében  hagyományosnak mondható jobboldali szövetség továbbra is fennmarad: két fideszes jelölt mellett  a KDNP két politikussal (dr. Puskás Tivadar és Básthy Tamás) képviselteti magát, és nemzeti fórumos V. Németh Zsolt is az ajánlottak között van. 

A hírek szerint a jelöltek túl vannak a felcsúti meghallgatáson. Tehát  a szombathelyi 1-es körzetben Puskás Tivadar, a 2-esben dr. Hende Csaba, a kőszegi 3-asban Básthy Tamás, a sárvári 4-esben Kovács Ferenc, míg az őrségi-hegyháti  5-ösben V. Németh Zsolt a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!