Hihetetlen: tombolva ünnepel a kimért ex-kapitány az öltözőben (Videó)

Valóságos szenzációként tálalja az angol média a volt szövetségi kapitány, Sven Göran Eriksson öltözőbéli érzelemkitörését: hűvös svéd ordít, tombol, térden csúszik - mindezt egy reklámfilm kedvéért.

Vas Népe

Az egyperces reklámfilm az egyik papírzsebkendő-márka Leit it out (kb: ereszd ki, engedd szabadjára) kampányához készült. Tom Hardy (Szökés Colditzból, A kód), Bob Geldof és Emma Bunton (Baby Spice) mellett az igazi telitalálat az érzelemmentes, hűvös és pókerarcú, volt angol szövetségi kapitány, Sven Göran Eriksson "leigazolása".

A visszafogott svéd labdává gyúr egy papírzsebkendőt, néhányat dekáz vele, majd oxival belepasszolja a szemetesbe. Ami utána következik, azt valóságos szenzációként tálalta az angol média: Eriksson fejére húzott mellénnyel, góóól csatakiáltással fut néhány kört az öltözőben, majd térden állva ünnepli a találatot. Nem véletlen, hogy a werkfilmben az alkotók hosszasan mesélnek arról, miként lehetett a kimért északi trénert rávenni a sorozatos érzelemkitörésre.

A reklámfilm:

A hogyan készült változat angol nyelven:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!