Kazlauskas parádé - sima Falco-győzelem Ausztriában

Elsősorban Kazlauskas ponterős játékának köszönhetően a Falco kosárlabdacsapata sima, 17 pontos győzelmet aratott edzőmeccsen szerda este az osztrák Güssing vendégeként.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Güssing Knights-Falco-Szova KC Szombathely 57:75 (19:25, 17:16, 12:21, 9:13). - Németújvár, (Güssing) 150 néző, előkészületi kosárlabda-mérkőzés.

Güssing, legjobb dobók: Richards 11/6, Jandrasits 10/6.

Falco: Hajmásy 3/3, Morris 11/3, Wilson 11, Kazlauskas 26/12, Horváth Z. 6. Csere: Borszéki 5/3, Kraszani 3/3, Pankár 4, Jones 6, Kiricsi . Megbízott edző: Csátaljay Gábor.

Kálmán László pihenőt kapott, ezért ő nem lépett pályára az osztrák csapat ellen. A Falco végig vezetve, nem utolsósorban Arnas Kazlauskas ponterősségének köszönhetően biztosan nyerte meg az edzőmeccset.

- Az ellenfél nem képviselt komoly játékerőt, ezért az eredménnyel nem is foglalkoznék - értékelt a sárga-feketék megbízott edzője, Csátaljay Gábor.  - A lényeg a gyakorláson volt. Igyekeztem forgatni a csapatot, és főleg védekezésben próbálgattunk olyan dolgokat, aminek talán hasznát vesszük a hét végén Sopronban. Összességében hasznos volt a mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!