Visszafogottan, de nem szomorkásan búcsúzik a Danubius stábja

Visszafogott, de a műsoron nem érezhető szomorúsággal dolgozott a rádió utolsó adásnapján a Danubius stábja; a stúdió utcára néző ablakain át napszálltakor alig tíz érdeklődő követte figyelemmel a búcsú előtti nyolcadik-kilencedik óra eseményeit.

MTI

Az üvegfalon tucatnyi kézzel írt búcsúfelirat díszelgett: Danubius - a mi rádiónk, pingálta fel valaki filctollal a rádió szlogenjét, míg más a szöveg közepébe toldotta az "örökké" szót is.

Az MTI helyszínen járó tudósítóját leginkább egy házibuli helyszínére emlékeztette a rádió helyiségeiben elé táruló kép: az egyik asztalon félig kiürített pálinkás- és vodkásüveg állt, kicsit odébb a padlószőnyeg méretes foltja és az összetéveszthetetlen szag jelezte, hogy valaki kilöttyintett egy kis égetett szeszt.

A műsorba belehallgatva annyi tűnhetett fel, hogy gyakran ismétlik az adó mókamestere, Villám Géza korábbi tréfáit, volt azonban olyan műsorvezető, aki műszakja után már a folyosón mondta el kollégáinak: megindultságában nem tudta elmondani az előre megírt pár búcsúmondatot a hallgatóknak.

Egymásnak adták a kilincset az újságírók, fotósok, tévéstábok, a a folyosókon pedig néha összeölelkeztek vagy vállon veregették egymást a rádió munkatársai.

A Sláger Rádió korábban elhárította az MTI kérését, hogy egy újságíró a helyszínen követhesse figyelemmel a másik országos kereskedelmi rádió utolsó adásnapján történteket.

Csütörtöktől a Sláger frekvenciáján a Neo FM, a Danubiusén a Class FM jelentkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!