Arany arckezelést választott november szépe

Huszonnégykarátos arany arckezelésre váltotta be ötvenezer forint értékű ajándékutalványát szépségversenyünk novemberi győztese, a 17 éves szombathelyi diáklány, Moldován Arabella.

Varga Nóra

Ismét hosszú barnahajú lánynak szavaztak bizalmat lapunk olvasói. November szépével a Lívia Szépségszalonban találkoztunk. A gratulációk után a diáklány dr. Hende Lívia tulajdonostól vette át ajándékát, az ötvenezer forint értékű szépségápolási utalványt.

Moldován Arabella a szombathelyi Teleki Blanka Szakközépiskolába jár, 10. osztályos és webfejlesztést tanul. - Nagyon örülök, hogy én lettem november szépe, közösségi portálokon körüzeneteket küldtem az ismerőseimnek, hogy szavazzanak rám  - hangsúlyozza Arabella.  - Ez az első szépségverseny, amelyen indultam. Nemrég készítettem egy fotósorozatot, s úgy döntöttem beküldöm a felvételeket, hiszen mi vesztenivalóm lehet. A szüleim is támogattak ebben. -

Arabella szabadidejében moziba és szórakozni jár a barátaival. És énekel. Óvodás kora óta szíve csücske az éneklés, tavalyig tanárnál képezte a hangját, azonban egyelőre befejezte az éneklést, most a tanulmányaira koncentrál.

Az elegánsabb ruhákat kedvelem meséli a fiatal lány.  - A tanév kezdetén alakítottam át a ruhatáramat, addig inkább a sportos darabokat részesítettem előnyben. Hétköznapokon sohasem, a hétvégi bulikra viszont szolidan sminkelem magam. -

- Alapozás után fekete szempillaspirált és fekete szemceruzát használok, az élénk színek nem állnak közel hozzám. Rendszeresen járok kozmetikába, műkörmöshöz és szoláriumba is. Természetes göndör a hajam, ha tehetem kivasalom, mert az egyenes haj sokkal jobban tetszik nekem. -

November szépe úgy döntött, hogy 24 karátos arany arckezelésre váltja be az ajándékutalványt. Dr. Hende Lívia elmondta, hogy az arany az egyik legrégebben ismert kozmetikum. A szépséges Kleopátra színarany éjjeli pakolással tartotta karban arcbőrét.

Dr. Hende Lívia hozzátette, hogy az arany tömege háromszázszorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló. Stabilizálja a bőrfunkciókat, kiválóan méregtelenít, gyulladáscsökkentő, fokozza a vérkeringést, valamint gyorsítja az oxigénszállítást.

A megfáradt, petyhüdt bőr ápolására, a korral járó ráncok ellen, továbbá a felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos érzékeny bőrűek revitalizáló kezelésére ajánlják a 24 karátos arany arckezelést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!