Az összes F1-es futam jegyzőkönyve egy helyen

Az F1 Csatorna nem csak a legfrissebb híreket és az aktuális átigazolási pletykákat tálalja az olvasói elé, hanem az összes futam jegyzőkönyvét is megtalálja egy helyen.

Kelemen Attila

Az F1 Csatorna nem csak a legfrissebb híreket és az aktuális átigazolási pletykákat tálalja az olvasói elé. Magyarország legújabb online Formula-1 oldalaként nem csupán szórakoztatni kíván a Lencsevégen rovatával és a Megtorpedózott életünk képregényével, illetve az Akkor és Most összehasonlító rovatával, hanem tényeket is közöl a Száguldó Cirkusz szerelmeseinek.

Frissítettük, bővítettük archívumunkat, és most már az idei esztendő eredményeivel kiegészítve is megtekinthetők, letölthetők az elmúlt 60 év összes F1-es futamának részletes statisztikai kimutatásai, jegyzőkönyvei.


Ezekben a jegyzőkönyvekben többek között visszakereshetjük:
- A nagydíjak helyszínéül szolgáló pályák adatai
- A versenyek végeredményeit
- A célba nem érkező versenyzők kiesésének okait
- A versenyben vezető pilóták élen töltött köreit
- A leggyorsabb kört elérő versenyzőt
- A hivatalos rajtrácsot
- A versenybíróság ítéleteit, szankcióit.

Mindemellett mind a 60 évad részletes végeredménye is megtekinthető táblázatos formában, ahol nem csupán az eredményekre derül fény, hanem például arra is, hogy egy pilóta hányféle konstrukcióval versenyzett az adott évben. A versenyzők és a konstruktőrök bajnokságainak végeredménye egyaránt elérhető az Archívumban.
 
 Még több hírt és érdekességet a száguldó cirkusz világáról itt olvashat. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!