Elküldték a Falco légiósát

Egy hét pihenőt kaptak a Falco KC kosarasai. Az azonban biztos, hogy a szünet után Marcel Jones már nem veszi fel a munkát, az amerikai légióstól ugyanis elköszönt a klub.

Tóth Gábor

Marcel Jonest januárban már nem láthatják a sárga-fekete szurkolók, ugyanis a klub elköszönt a próbaidejét letöltő amerikai légióstól  a szakmai stáb nem volt elégedett a teljesítményével. A 24 esztendős, hármas poszton bevethető kosaras négy meccsen (Körmend, Sopron, Dombóvár, Paks, Pécs) játszott a Falcóban, átlagban 18,2 percet töltött a pályán, ennyi idő alatt átlagban 9 pontig 4 lepattanóig jutott. Érdekesség, hogy a legjobb meccse éppen a hétvégi, pécs elleni volt, ahol 14 pontjával csapata egyik legjobbja lett.

- Nikola Lazics döntött úgy, hogy nincs szükség Jonesra - tudtuk meg Gráczer Györgytől, a Falco-Szova KC Szombathely ügyvezetőjétől. Az amerikai fiú sajnos nem teljesített túl meggyőzően, néha a nagy akarás görcsösséggel is párosult nála, és általában sok hibával is játszott. Elképzelhető, hogy máskor, más helyzetben talán a segítségünkre lett volna, de most nem tud lendíteni a szekerünkön. Nekünk egy húzóemberre, vezéregyéniségre van szükségünk, ennek a kritériumnak pedig Jones nem tud megfeleni. - Az ügyvezető arról nem akart beszélni, hogy az elkövetkező napokban várható-e változás a Falco keretében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!