Indul az F1 Csatorna képrejtvényjátéka az értékes nyereményekért

Az F1 Csatorna a holtszezonra egy 13+1 fordulós képrejtvényjátékkal kedveskedik regisztrált olvasóinak, amely során értékes nyereményekért megy a küzdelem.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az F1 Csatorna Forma-1-es szakportál idén már szervezett egy több fordulós nyereményjátékot: az F1 2009-es évadnyitójával indította útjára az egész idényen át tartó tippjátékát, mely az olvasók körében hamar rendkívül népszerű lett.

Már a játék kihirdetésekor több százan regisztráltak azért, hogy részesei lehessenek az értékes nyereményekért zajló megmérettetésnek. A játékot az F1 Csatorna üzemeltetője, a Pannon Lapok Társasága szervezte. Márciustól bő hét hónapon át tartott a tippelés. A nyereményjáték során több, mint 2000-en regisztráltak az oldalra, és csaknem 1200 olvasó vett részt aktívan a játékban.
 
Minden egyes forduló során értékes ajándékkal jutalmazták a legtöbb pontot elérő szerencsés játékost. A játék népszerűsége a látogatottsági adatokból is kimutatható: a Magyar Nagydíj hétvégéje alatt például 52 ezer egyedi látogatóval, és csaknem 200 ezres oldalletöltéssel büszkélkedhetett az oldal. Mindez többek között annak is köszönhető, hogy a hungaroringi verseny végeredményére legjobban tippelő játékosnak egy Xbox 360-ast adtak ajándékba a szervezők.
 
A több hónapos játék során összesen 400 pontot lehetett elérni. Végeredményben a legjobban tippelő gabor83 nicknéven regisztrált olvasó lett, aki 280 egységet gyűjtött össze, ami összességében 70%-os eredményességet jelent. Nyereménye egy 50.000 Ft értékű utazási utalvány, valamint egy saját tervezésű "Megtorpedózott életünk" figurákkal ellátott bögre volt.
 
Akik szomorúan vették tudomásul, hogy az 2009-es szezonnal a tippjáték is véget ért, azoknak most jó hírrel szolgálhatunk. Hamarosan elindul az F1 Csatorna legújabb nyereményjátéka, a képrejtvényjáték.
 
A legújabb játék 13+1 fordulós lesz, amely során egyenként 14 darab fotót közölnek a regisztrált játékosokkal. Minden egyes felvételhez tartozni fog egy - szorosan hozzá kapcsolódó - kérdés (pl: melyik pályán készült a felvétel, ki látható a képen, melyik évben kapták lencsevégre a képet, a fotón látható pilóta az adott futamon hányadik helyen végzett, stb...), melyre helyesen kell válaszolniuk a játékosoknak.
 
Tervek szerint december 18-ától kezdődne a játék, és 5 naponta kerülne fel egy új feladvány az oldalra. Így lényegében február végére kiderül, hogy ki bizonyul a legjobbnak.
 
Minden egyes forduló során a helyes válasszal egy pontot lehet szerezni. Értelemszerűen a játékot az nyeri, aki a 13+1 forduló alatt a legtöbb helyes választ küldi be, azaz a legtöbb pontot gyűjti. Ha holtverseny alakul ki az élen, akkor a gyorsaság fog dönteni az élen álló válaszadók között. Ugyanis az adott feladványok kihirdetésétől a válaszadásokig eltelt időt regisztráljuk, majd végül összesítjük. Végeredményben így a legkisebb reakcióidővel rendelkező élen álló olvasónk lesz a befutó.
 
A nyeremény sem hanyagolható el: 50 ezer forintos ajándékcsomagot fog átaduni az F1 Csatorna szerkesztősége a győztesnek. Ez a csomag tartalmazni fog egy értékes Forma-1-es albumot, egy szabadon választott F1-es polót, és egy 30.000 Forint értékű ajándékutalványt, melyet Forma-1-es ajándékokra lehet majd beváltani.
 
De nem csupán a nyertes jutalmazzák meg, hanem a játék során részt vevő játékosok között kisorsolnak egy F1 Csatornás polót, melyet nem akárkik írtak alá: maga az újdonsült világbajnok Jenson Button, és 2009-es csapattársa Rubens Barrichello.
 
Úgyhogy játékra fel! Regisztráljatok, olvassátok az F1 Csatornát, válaszoljatok a képrejtvények feladványaira, és vigyétek el az értékes ajándékokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!