Megcsúszott és fának csapódott egy gépkocsi

Karácsonykor több súlyos baleset is történt a megye útjain. Horvátzsidány közelében egy kőszegi autós megpördült és egy fának csapódott. A sofőr nyolc napon túli gerincsérülést szenvedett.

zaol.hu

Villanyoszlopnak hajtott

Egy séi lakos szombaton hajnalban autójával a Rohonci úton a Dolgozók útja felé tartott, s mivel ittas állapotban ült a volán mögé, elvesztette az uralmát a jármű felett és az úttest jobb oldala mellett lévő villanyoszlopnak ütközött. A gépkocsi totálkáros lett, körülbelül 200 ezer forintos a kár. A férfi a baleset során nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Kidöntött egy jelzőtáblát, nekiment a kerítésnek

Egy nádasdi  lakos karácsony másnapján telefonon jelentette, hogy az éjjel egy autó nekiütközött a lakóháza kerítésének, majd a sofőr elhajtott. A rendőrök megállapították, hogy  az ismeretlen sofőr, egy ismeretlen rendszámú és típusú személyautóval Katafa felől a Rákóczi Ferenc út irányába tartott, s egy enyhe, jobbos kanyarban a gépkocsi letért a bal oldali útpadkára, ahol kidöntött egy jelzőtáblát, majd a lakóház hátsó udvarának kerítésének ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A táblában keletkezett anyagi kár 10 ezer, a kerítésében keletkezett kár 20 ezer forint.

Árokban kötött ki a gépkocsi

Egyházashollós belterületén történt közlekedési baleset péntek este. Egy csödei lakos autójával a Kossuth úton Molnaszecsőd felé tartott, s - feltehetően ittassága miatt - letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, onnan pedig a jobb oldali árokba hajtott. A sofőr nem sérült meg, de vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Fának csapódott az autó

Karácsony első napján egy kőszegi lakos Horvátzsidány irányába tartott, s elvesztette uralmát járműve felett, az autó megpördült és egy fának csapódott. Az elsődleges orvosi vizsgálat szerint a sofőr nyolc napon túli gerincsérülést, a mellette utazó csepregi lakos pedig nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!