Mi a baj a szocikkal? - Szerkesztői blogunkból

Három friss bejegyzést ajánlunk olvasóink figyelmébe szerkesztői blogunkból: kettő a bunda témakörét közelíti más-más aspektusból, míg a harmadik a szocialista viselkedésmintákra koncentrál. Három szerző, három post, vegye a bátorságot és olvassa el mindegyiket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Miért kell a politikusoknak mindig és mindenáron nyilatkozni, teszi fel egyebek mellett a kérdést a szerző a Mi a baj szocikkal című írásában. A válaszokat linkre kattintva tudhatják meg.

Egy másik dolgozatot maga Pepin bácsi jegyez, aki abban töri a fejét, hogy beszáll a szőrmebizniszbe, és mivel szociálisan érzékeny, megóvná ember- és polgártársait a felesleges kiadásoktól. Minden egyéb részlet a Bundát nem veszünk közgzdasági alapvetésben.

Harmadik postunk szintén bunda, de a botrányosabb fajtából, a jegyzetíró szerint nem biztos, hogy egy telefonszámmal és egy e-mail címmel a Magyar Labdarúgó Szövetség lenyomja nemzetközi tippmix-triádot. A kétségeit az MLSZ odacsap a bundabotránynak cím alatt futtatja.

Ha korábbi írásokra kíváncsi, akkor azonnal ide kattintson!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!