November szépe, Moldován Arabella webgazdaságot tanul

Olvasóink szavazatai alapján a szombathelyi középiskolás Moldován Arabellát lett november szépe. A tizenhét éves lányt érdekli az újságírás, honlapszerkesztésben már vannak tapasztalatai.

Benkő Sándor

Befejeződött lapunk szépségversenyének novemberi szavazása. Az első öt helyezett részt vett a Bánya Caféban rendezett közönségtalálkozón, pedig egyikük távolabbról, Veszprémből érkezett a jól sikerült buliba.

Érdekesség, hogy a dobogós lányok szombathelyi középiskolákból kerültek ki. A legtöbb szavaztot Moldován Arabella kapta, aki nagyon megörült a jó hírnek. A Teleki Blanka Szakközépiskola 10. osztályos diáklányát az iskolában értük el telefonon. Boldogsága határtalan volt. A suliban webgazdaságot tanul, még két éve van hátra, de a számítástechnikát annyira megszerette, hogy a továbbiakban is ezen a téren művelné tovább tudását. A közönségtalálkozónkon pedig arról beszélt, hogy érdekli az újságírás, honlapszerkesztésben már vannak tapasztalatai.

Szabadidejét úgy tölti, mint egy átlagos tini lány: olvasgat, szeret bulizni a barátaival, énekelgetni. Alig néhány szavazattal maradt le Arabellától a tizennyolc éves Unger Viktória, aki szintén szombathelyi középiskolás, szabadidős szokásai megegyeznek a novemberi győztessel. A képzeletbeli dobogó harmadik helyére Komp Adrienn került.

Érdemes megemlíteni a veszprémi Vörös Alíz nevét, aki részt vett a Bánya Café közönségtalálkozóján, annak ellenére, hogy nem Vas megyei, olvasóink ötödik helyre juttatták szavazataikkal.

Legyél Te a Nap Szépe!

Szépségversenyünk a nap szépeinek bemutatásával folytatódik. Minden lány számára, aki a verseny feltételeinek megfelel megadjuk a lehetőséget az újságban és a honlapunkon való bemutatkozásra, csupán a vasnepe.hu szépségverseny oldalán kell jelentkeznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!