A jósnő szerint Ikrek vagy Szűz jegyű lesz az új miniszterelnök

Az idei év a Nap éve. Az asztrológiában a Nap a vitalitás, az élet, az energia, az öntudat, a teremtő eszme, a tiszta gondolat, az egyéniség jelölője. Jósnő segítségét kértük abban, hogy árulja el, milyen év vár ránk.

Bajdó Bettina

- 2010  a Nap éve lesz - árulta el Lakatosné Horváth Katalin szombathelyi jósnő, majd hozzátette: az év valójában csak március 21-én, a Napforduló alkalmával veszi kezdetét, s 2011. március 21-éig tart majd. Addig továbbra is a 2009-es évre jellemző Mars időszak tart. 
 
- A Marsra a cselekvés, az akarat, a tett, az erőszak és a tűz jellemző - folytatta a jósnő -  , a Nap évét viszont már az optimizmus jellemzi. Ez nemcsak a kis emberekre, hanem a vezetőinkre is vonatkozik. A horoszkópban a Nap ugyanis a királyokra, a tekintélyes emberekre, s a főnökökre mutat, így felső vezetői szinten is fordulatkora kell számítani. A világ vezetőire idén nagy felelősség hárul. A Szaturnusz, vagyis a nagy tanító, az istenek ura szemben áll a Nappal, ez akadályokat, s nehézségeket hozhat. A vezetőknek küzdeni kell majd azért, hogy a hatalmukat megtartsák, s lehetnek olyanok is, akik elbuknak majd. A Vénusz, vagyis a szerelem bolygója a Plútóval áll együtt, ez egyes kapcsolatoknál sorsfordulatot hozhat, de akár véget is vethet nekik. ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy a vég mindig egy új kezdetet jelent. Másoknál viszont a bolygók együttállása szenvedélyes szerelmet ígérhet.

A jövő évi bolygóállásokból kiderül az is, hogy a nép a világon mindenütt érvényesíti akaratát. A Hold a Rák jegyében jár, vagyis lesznek feszültségek az élet minden területén. Hirtelen változások következhetnek, s mindig meg kell fontolni, hogy hogyan reagálunk ezekre. Kati azt ajánlja mindenkinek, hogy hirtelen ne hagyja ott az állását senki, s ne provokáljon senki olyan helyzetet, melynek következményeként elveszítheti munkáját.

- A Jupiter a Halak jegyébe lép - fűzte hozzá a jósnő - , a bolygó a 2010-es évben a vizes jegyeket vagyis a Halakat, a Skorpiót és a Rákot szolgálja. A Bakra idén a felelősségteljes gondolkodás lesz a jellemző. A Mérleg és a Bika jegyűek életében pedig változás várható a szerelmi életben, s fontos döntéseket is meg kell majd hozniuk az idei esztendőben. A Bakok életében is változás áll be a karrier, valamint saját személyiségük terén. A 2010-es évben a jegy szülötteire fontos feladat vár, le kell zárniuk a múltat. Az Oroszlánok az akaraterejüket egész évben gyakorolhatják, s jó, ha nem felejtik el, hogy csak tetteik gyümölcsét arathatják le. A Nyilasok, legyen szó akár utazásról, akár tanulásról, akár jogról számíthatnak majd a Jupiter segítségére. Ez az érzelmi dolgokra is vonatkozik. A Kos szerelmi életében lehetnek akadályok, nehézségek, ez odáig vezethet, hogy megszűnhetnek a kapcsolatok. A jegy szülötteinek törekedniük kell arra, hogy jól kezeljék ezeket a helyzeteket. A Vízöntő sok mindenbe belefoghat, s a kommunikáció és az érzelem terén fordulatokra számíthat, de fontos, hogy az álmokat jövőre is meg tudják majd különböztetni a realitástól. Az Ikrek és a Szűz uralkodó bolygója a Merkúr lesz, így harmonikus változások következhetnek be életükben.

A jövő év Magyarországon a választások éve lesz. Kati nem akart találgatásokba bocsátkozni, annyit azonban elárult, hogy arra, akit megválasztanak miniszterelnöknek, a sors rákényszerít majd fontos döntéseket. A hazánkban lévő vezető - a Nap és a Merkúr együttállásából adódóan - Ikrek vagy Szűz jegyű lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!